OPWARMTIPS UITHAALMAALTIJDEN FAIM
Al de warme gerechten zitten in bakjes die geschikt zijn voor opwarmen zonder deksel in de heteluchtoven

BUTCHER’S MENU
Voorgerecht: Vitello Tonnato: neem het gerecht een half uur vooraf uit de koeling en werk af met de tonijnsaus
Hoofdgerecht: Filet Pur "Holsteiner" (gekorst en voorgebakken, enkel 15-tal minuten op te warmen in oven 180°C
witloofsla koud serveren
Nagerecht: Crumble 15 minuten in oven op 180°C, crème Anglaise rondom serveren

MENU THOMAS

Voorgerecht: koud te degusteren, werk af met de citrusvinaigrette
Hoofdgerecht “Archiduc”
We vulden de parelhoen met sappig gevogeltegehakt, ui en appel. Dit alles werd boterzacht gekonfijt. Oversauzen deden we met een fluwelige Calvadosroomsaus.
Plaats dit alles ca. 15-20 minuten in de oven op 180°C
 (elke oven is anders) tot het mooi warm is.
Nagerecht neem een half uurtje op voorhand uit de koeling, werk af met de coulis rondom.
Menu “Bar Bell”
Voorgerecht: sashimi koud eten, garnituur van sojasaus
Hoofdgerecht: Shakshuka opwarmen in oven gedurende 15 minuten, komkommerslaatje fris serveren
Nagerecht: portie vers fruit óf Barebell proteïnereep
Bladerdeeghapjes: oven ca. 170°C gedurende 8 minuten
Lamsstoverij: Stoverij op het kookvuur opwarmen en zachtjes laten pruttelen, slaatje koud serveren
Tom Kha Kaï maaltijdsoep: op het kookvuur zachtjes naar het kookpunt brengen zonder te laten koken, warm serveren.
Luxe Videe: Videevulling op kookvuur opwarmen en zachtes laten pruttelen. Koekje en ganzenlever 5 minuten opwarmen in oven op 180°C. Puree ca. 1.5 minuut opwarmen op 800W.
Kreeft a la nage Op kookvuur zachtjes naar het kookpunt brengen zonder dat het kookt = beste methode
In oven opwarmen 180°C gedurende 15 minuten = alternatieve methode
DORADE ZOUTKORST: alvorens de vis in de oven te plaatsen de zoutkorst terug mooi rondom hard aandrukken. Vis  40 minuten op 180°C in de oven. Korst rondom rond los snijden met broodmes en mooi fileren. Zie onze Instagrampagina @faimfood voor demovideo. Afwerken met olijfolie en furikake. Provencaalse groenten en aardappeltjes 15 minuten in oven.
KREEFT THERMIDOR: Grill van de oven voorverwarmen en de kreeft ca. 10-12 minuten onder de grill plaatsen tot ze mooi gegratineerd is. Wij hebben voor u het vlees van de scharen  & staart al helemaal opgekuist en hier het lijfje mee met opgevuld, geniet!
OOSTERSE KREEFT:  ca. 15 mlnuten in oven opwarmen op 180°C
GEGRATINEERDE OESTERS: Oesters onder grill plaatsen op vol vermogen ca. 6 minuten tot ze gekleurd zijn.
Filet van HERT & Topgerecht van KALF Het vlees is al mooi gekorst en rood vanbinnen. Het dient enkel de warmte van de oven op te nemen. Voor mooi rood vlees, adviseren we ca. 10-12 minuten in de oven op 180°C, enkele minuten langer voor een rosé vleesje.
STEAK TARTAAR PIEMONTESE Het vlees is al helemaal op smaak gebracht. Voor de frietjes: verwarm de oven voor op 190°C en plaats de frietjes ca. 12 minuten op een bakpapiertje (halverwege even omdraaien.
WARME BEREIDINGEN:
Volgende bereidingen zijn helemaal gaar & ovenklaar en dienen enkel de warmte van de oven terug op te nemen. Oven goed voorverwarmen op 190°C. De gerechten zonder deksel of folie  in het bakje een goed kwartier (15 - 20 minuten) in de oven plaatsen  en aftoetsen of alles lekker warm is:  Coconut Currie -  Jamie’s Chicken – Ravioloni – Scampi – Kabeljauw – Gehaktschotel – Canneloni – Shakshuka – Tartiflette - Parelhoen
GARNAALKROKETTEN: Ca. 6-7 minuten frituren op 180°C
KINDERSPAGHETTI en KINDERVIDE: Plastiek bakje mag niet in oven! In microgolfoven opwarmen 1-2 minuten 800W
TACOBOX: neem de potjes guacemole en zure room uit de box om nadien in te dippen. Voeg alle andere ingrediënten (pulled chicken, taco, kaas, pepertjes, tomatentartaar)  samen, meng goed en plaats 8 minuten in een voorverwarmd oven 190°C. Enjoy!
TAPABOX: opwarmen in oven ca. 10-15 minuten tot mooi warm is, dipsausjes apart serveren. Brood eventueel enkele minuten mee in oven.
Voorgerecht “Winterluxe” ca. 10 minuten in oven op 180°C
MOELLEUX gebakje 9 minuten op 180°C afbakken in oven in het aluminiumvormpje, afwerken met coulis op bord
Tatin abrikoos of appel: taartje 8 minuten in oven op 180°C, afwerken met crème op bord
Chocoladetaartje: taartje lauw maken in oven, ca. 4 minuten op 180°C
 
Bent u tevreden over onze maaltijden en service? Zet het op social media, zodat wij kunnen overleven in deze bizarre tijden!
WWW.UITHAALINEDEGEM.BE FAIM – Kerkplein 8 – 2650 Edegem – info@faim-traiteur.be
OPHAALADRES BAR BELL, KATTENBROEK 3
GSM 0486/438552
KBC BE 05 7390 1122 0675
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
In onze webshop bundelen we de krachten van onze 3 zaken
FAIM - BAR BELL - FOODBAR OUD EDEGEM

NEW: Voor de vleesliefhebbers stelden we een topmenu samen: Butcher's Menu!

Hebt u onze geweldige cocktails al ontdekt in de webshop?

Uithalen kan zoals steeds elke dag van de week... 7/7  service mag u van ons verwachten!

Let op!!! Ons ophaaladres is gewijzigd: Bar Bell, Kattenbroek 3, 2650 Edegem

 
heart Blijf allen gezond! heart