OPWARMTIPS UITHAALMAALTIJDEN FAIM

MENU-INSTRUCTIES: HETE LUCHTOVEN 180°C, BAKJES zonder DEKSEL in oven plaatsen
Menu “RESTAURANT “
Voorgerecht: Coquilles opwarmen in oven gedurende 10 minuten
Hoofgerecht: bakje in oven opwarmen 12-15 minuten
Nagerecgt: uurtje op voorhand uit de koeling halen
FIJNPROEVERSMENU “FAIM”
Voorgerecht: Ravioloni zalm opwarmen in oven gedurende 10 minuten
Hoofdgerecht: Gratin eerst 5 minuten in oven, nadien hert & groentjes er nog 12 minuten bij zetten

Nagerecht: Dessertje een uurtje op voorhand uit de koeling halen en coulis bij
 óf selectie kazen & confituur op kamertemperatuur bewaren
MENU “Oud Edegem”

Voorgerecht: Tapa’s “Antipasto”:  Meatball&Chickenwings 8 minuten in oven
 Hoofdgerecht:  scampi met pasta opwarmen in oven gedurende 12 minuten
Nagerecht: Tarte Tatin 8 minuten in oven, afwerken met kaneelcrème op bord

Menu “Bar Bell”
Voorgerecht: sashimi koud eten, garnituur van sojasaus
Hoofdgerecht: Shakshuka opwarmen in oven gedurende 15 minuten, komkommerslaatje fris serveren
Nagerecht: portie vers fruit óf Barebell proteïnereep
Menu “SMAAK”
Voorgerecht: wintergroentjes & spek opwarmien in oven gedurende 10 minuten
Hoofdgerecht: bouillabaise 15 minuten in oven
Nagerecht: Tatin 8 minuten in oven, afwerken met dulce de leccecrème
DORADE ZOUTKORST: alvorens de vis in de oven te plaatsen de zoutkorst terug mooi rondom hard aandrukken. Vis  40 minuten op 180°C in de oven. Korst rondom rond los snijden met broodmes en mooi fileren. Zie onze Instagrampagina @faimfood voor demovideo. Afwerken met olijfolie en furikake. Provencaalse groenten en aardappeltjes 15 minuten in oven.
KREEFT THERMIDOR: Grill van de oven voorverwarmen en de kreeft ca. 10-12 minuten onder de grill plaatsen tot ze mooi gegratineerd is. Wij hebben voor u het vlees van de scharen  & staart al helemaal opgekuist en hier het lijfje mee met opgevuld, geniet!
GEGRATINEERDE OESTERS: Oesters onder grill plaatsen op vol vermogen ca. 6 minuten tot ze gekleurd zijn.
Filet van HERT & Topgerecht van KALF Het vlees is al mooi gekorst en rood vanbinnen. Het dient enkel de warmte van de oven op te nemen. Voor mooi rood vlees, adviseren we ca. 10-12 minuten in de oven op 180°C, enkele minuten langer voor een rosé vleesje.
STOVERIJ van HERT: Stoofpotje in kookpot 10 minuten op vuur laten sudderen, garnituur 10 minuten in oven op 180°C.
STEAK TARTAAR PIEMONTESE Het vlees is al helemaal op smaak gebracht. Voor de frietjes: verwarm de oven voor op 190°C en plaats de frietjes ca. 12 minuten op een bakpapiertje (halverwege even omdraaien.
WARME BEREIDINGEN:
Volgende bereidingen zijn helemaal gaar & ovenklaar en dienen enkel de warmte van de oven terug op te nemen. Oven goed voorverwarmen op 190°C. De gerechten zonder deksel of folie  in het bakje een goed kwartier (15 - 20 minuten) in de oven plaatsen  en aftoetsen of alles lekker warm is:  Coconut Currie -  Jamie’s Chicken – Ravioloni – Scampi – Kabeljauw – Gehaktschotel – Canneloni - Shakshuka
GARNAALKROKETTEN: Ca. 6-7 minuten frituren op 180°C
KINDERSPAGHETTI: Plastiek bakje mag niet in oven! In microgolfoven opwarmen 1-2 minuten 800W
TACOBOX: neem de potjes guacemole en zure room uit de box om nadien in te dippen. Voeg alle andere ingrediënten (pulled chicken, taco, kaas, pepertjes, tomatentartaar)  samen, meng goed en plaats 8 minuten in een voorverwarmd oven 190°C. Enjoy!
Voorgerecht “Winterluxe” ca. 10 minuten in oven op 180°C
MOELLEUX gebakje 9 minuten op 180°C afbakken in oven in het aluminiumvormpje, afwerken met coulis op bord
Tatin abrikoos of appel: taartje 8 minuten in oven op 180°C, afwerken met crème op bord
Chocoladetaartje: taartje lauw maken in oven, ca. 4 minuten op 180°C
 
Bent u tevreden over onze maaltijden en service? Zet het op social media, zodat wij kunnen overleven in deze bizarre tijden!
WWW.UITHAALINEDEGEM.BE FAIM – Kerkplein 8 – 2650 Edegem – info@faim-traiteur.be
OPHAALADRES BAR BELL, KATTENBROEK 3
GSM 0486/438552
KBC BE 05 7390 1122 0675
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
In onze webshop bundelen we de krachten van onze 3 zaken
FAIM - BAR BELL - FOODBAR OUD EDEGEM
Met deze week van elk restaurant zijn eigen menu!

*** NEW NEW NEW *** Voortaan kan u ook de dag zelf nog bestellen.
Zolang we bij zijn met de orders, kan u dit zelfs tot een half uur op voorhand in deze webshop!

Uithalen kan voortaan elke dag van de week... 7/7  service mag u van ons verwachten!

Let op!!! Ons ophaaladres is gewijzigd: Bar Bell, Kattenbroek 3, 2650 Edegem

 heart

Bekijk ook zeker onze sapjes van Filoes, boordevol vitamines en de zoete zondes bij de nagerechtjes!

 heart Blijf allen gezond! heart